Teini talossa

Tiedeuutisia

Jaa

43 vuotta kestänyt empiirinen koe on nyt päättynyt ja voin ilokseni kertoa tutkimustuloksen.

Tupla on kaikista suklaista paras millä tahansa mittarilla mitattuna. Ja vaikka Fazerin sininen pääsee lähelle ja joissain tilanteissa saattaa jopa olla säädyllisempi vaihtoehto, niin tutkimuksen loppupäätelmää se ei kuitenkaan muuta mihinkään.

Toivottavasti tutkimustulos auttaa karkkitehtaita luopumaan muiden, huonompien, suklaiden valmistuksesta ja siirtymään nopeutetussa aikataulussa siihen, mihin suklaaevoluutio joka tapauksessa jossain vaiheessa veisi, eli kaikkien valmistuslinjojen muuttamiseen tuplalinjoiksi.

Ja lopuksi vielä tutkimuksen tieteellisuuden todistava loppukaneetti:

 

Suomen akatemia ei tukenut tutkimusta millään lailla.

Tutkimuksen aikana ei vahingoitettu koeläimiä.

Jaa

Kommentit (6)

Makuasioista ei pitäisi koskaan kiistellä, mutta kyllä minä tuon kärkikaksikon toisinpäin vaihtaisin ja ottaisin Geishan kolmanneksi. Ihan jo tasa-arvovaltuutetun pelossa: sininen on poikien väri, tupla sekä että ja geisha olkoon siis porukan tyttö...
Hmm... Geisha on ihan ok, mutta valitettavasti kaikkien tieteen sääntöjen mukaan kerätty empiiirinen tutkimusaineisto ei tue sen päästämistä kärkikolmikkoon.
..joutua valitsemaan! Kuitenkin haluan antaa ääneni Maraboun Digestive-levylle, josta murretut palaset työnnetään suuhun yhtäaikaa Kouvolan lakun lakupalasen kanssa. Jossain olosuhteissa komeus voidaan huuhdella alas punaviinitilkan kera.
Ruåtsalainen Daim on vaan niin hyvää. Jääkaappikylmänä kuuman kahvin kanssa... Punaviini ja suklaa on oikeasti kiva yhdistelmä - ihan oikeassa olet "Mari". Salmiakkisuklaa on kans hyvää! Aluksi epäröin maistamista, koska eihän niitä kahta voi yhdistää - no nyt menee levy hetkessä...
Hyviä molemmat, mutta minulla voiton vie Fazerin Sininen lisättynä Lontoon rakeilla. Miks mä en laihdu???
Kyllä Roope on oikeassa! Tuplaa sen olla pitää ja sitä voisi lähettää tänne Pohjois-Carolinaan... Nyt eli heti!