Teini talossa

Trailereita

Jaa


16. isänpäivä juhlan kohteena oli ja meni. Normaalit kalsarit ja suklaat saatu. Tytär ymmärsi hankkia Adelen sen vanhemman levyn, sekin on muuten hyvä.

Mutta sitten sain ehkä hienoimman lahjan, mitä olen ikinä saanut. Lapset olivat tehneet kolme parodista leffatraileria kolmesta eri kirjastani. Terveisin Robinson Saarisesta, Vilhelmiina ja Juustopään tapauksesta ja Rajanaapurista.

Ne olivat hienoja. Ja niissä osattiin tölviä juuri oikealla tavalla kirjailijan herkkää hipiää. Tuossa pari linkkiä, toivottavasti toimivat.

 

 

www.youtube.com/watch

 

www.youtube.com/watch

Jaa

Kommentit (9)

Vau! Linkit toimivat ja voi vain todeta luovalla isällä olevan luovia lapsia. Mahtava idea! Meillä virnuiltiin eilen isänpäivän "perinteiselle suklaakakulle", jota meidän isä-parkamme joutuu nieleskelemään vuodesta toiseen vaikka ei edes erityisesti tykkää suklaasta. Mutta kun muu perhe rakastaa suklaata, ja haluaa tarjota iskälle sitä mikä heistä on huippua ja parasta. Ja että se iskä sitten aina vaan jaksaakin iloisesti yllättyä paperikääreistä paljastuvasta vuosikertapyjamastakin...
Samaa mieltä, huippuja olivat! Mekin pysytään suklaa-linjoilla, kun jo ajat sitten on tullut toive, että ei vaatteita lahjaksi.
Upeita! Sait hienon lahjan. Voit olla ylpeä iskä.
Sain minä muuten sitä suklaatakin, tosin sitten iltaan mennessä, kun en ollut avannut rasiaa, lapset vaativat, että se pitää tehdä, jotta pääsivät osingolle.
Aivan kertakaikkiaan upeita leffoja on tulossa... Mahtava lahja, jonka arvo vaan kasvaa!! (Suklaastahan ei kasva kuin se numero siinä varpaitten vieressä...) Mitä keksivätkään ensi vuonna, jännityksellä jäämme odottamaan :)
Tekivät vaikutuksen ainakin minuun! Samoin mieheeni, joka on kuitenkin filmialan ammattilainen! Tsemppiä lapsille! Olga (raja)naapuriblogista
Kiitos! Kerron terveisiä elokuvantekijöille!
Hienoja trailereita lapsesi ovat saaneet aikaan! Ostin niiden inspiroimaana Rajanaapuri-kirjasi ja hyvää luettavaahan se on.
Vau! Kiva!