Joulu

Erikoisteemat

Astu Kotivinkin joulumaailmaan! Joulusivuiltamme saat monia ideoita  jouluvalmisteluihin. Joulun parhaat reseptit löydät Jouluruoka ja Joululeivonnaiset -sivuilta. Joulukattaus-osio tuo ruokapöytään joulutunnelmaa. Käsillä tekijän paratiisi on Tee itse jouluksi -osio. Sieltä löydät joulukortit, joulukuusenkoristeet, joulukalenterit, joulupallot ja joulukranssit. Katso helpot ohjeet ja onnistu!

Joululeivonnaiset

Katso herkulliset joululeivonnaisten ja maistuvien ruokalahjojen reseptit sivuiltamme. Joulutortut, piparit ja kakut kuuluvat jouluun!

Jouluruoka

Jouluruokasivuiltamme löydät reseptit perinteisiin ja moderneihin jouluruokiin ja herkullisiin jälkiruokiin. Helpoilla ohjeilla onnistut varmasti!

Joulusisustus

Joulusisustukseen kuuluvat joulukuusi ja perinteiset joulukoristeet. Muista myös tekstiilit, kukat, valosarjat ja astiat. Katso kuvat tunnelmallisista joulukodeista ja virittäydy juhlatunnelmaan!

Tee itse jouluksi

Joulun tee itse -osiosta löydät ideoita ja vinkkejä, miten teet joulukortit, joulukuusenkoristeet, joulukalenterit, joulupallot ja joulukranssit. Tutustu helppoihin ohjeisiin ja tee itse silmäniloa jouluksi!

Joulukattaus

Valitse joulukattauksen tyyli ja nappaa vinkit käyttöösi! Kata ruokapöytään joulutunnelmaa liinoilla, astioilla, kynttilöillä ja kukkasilla. 

Joululahjaideat

Mitä joululahjaksi lapselle tai ystävälle? Entä millainen joululahja vaimolle? Kurkkaa Kotivinkin kivat joululahjaideat!