Riisipuuro, glögi ja piparkakut joulun odotukseen

Jaa
Samettinen riisipuuro, mausteinen glögi ja piparkakun tuoksu tuovat joulun.

Kun adventtikalenterin ensimmäinen luukku aukeaa, on juuri oikea aika kaivaa joulukoristeet laatikoista ja siirtyä joulutunnelmaan. Keitä sunnuntailounaaksi riisipuuro. Iltapäivällä paistetaan piparkakkutalon osat, koristellaan ja kootaan ensimmäisen adventin kunniaksi. Viritä ulkovalot tai sytytä kynttilöitä, käperry vilttiin ja nauti joulunodotuksesta.

Kotivinkin resepteistä löytyy monta puuroideaa ja muuta joulutunnelman virittäjää.

- Uuniriisipuuro ei pala pohjaan. Puuro hautuu kypsäksi puolitoistatuntia.
- Vaniljainen riisipuuro tehdään jälkiruoaksi tai makeaksi välipalaksi jäähtyneestä ylijääneestä puurosta. Tarjoa mehukeiton kanssa.
- Sinihomejuusto-piparikiekot sopivat glögin kaveriksi joulupuuron jälkiruoaksi.

 Katso myös muita jouluisia reseptejä Joulu-osiostamme.

 

Jaa