Kalkkunasalaatti

Jaa
Ainesosat: 

150 g savustettua kalkkunaleikettä
1 rasia salaatti-sekoitusta, esimerkiksi rukolaa, punamangoldia
2 sharonhedelmää
1 prk (200 g) salaattijuustokuutioita öljymarinadissa

KASTIKE
juustojen säilöntälientä
½ sitruunan mehu
mustapippuria

Valmistusohje: 

1. Huuhdo salaatit. Huuhdo ja paloittele sharonhedelmät.
2. Valuta salaattijuustot, ota lientä talteen. Sekoita liemen joukkoon sitruunamehu.
3. Laita kaikki salaatin ainekset tarjoiluvadille ja valuta kastike niiden päälle. Rouhi mustapippuria salaatille. Tarjoile salaatti tuoreen leivän kanssa.

Vinkki
Voit korvata sharonhedelmät vaikkapa purkkipersikoilla.

KV 7/11
Kuva: Kristiina Hemminki

Arvioi: 
No votes yet
Jaa