Tänä kesänä voit ottaa rennosti!

 

Kaupallinen yhteistyö: Vichy Laboratoires. Nautitko piknikeistä puistossa kauniina kesäpäivinä? Vietätkö paljon aikaa ulkona lasten kanssa? Et varmaan kuitenkaan halua, että päivän muistoihin kuuluu auringon polttama iho. Me kerromme, kuinka vältät sen.

Ihanasti rempallaan piknikillä

Kori täyteen eväitä ja piknikpeitto kainaloon – tänään palataan kotiin vasta illalla. Perheen yhteiset kesäretket ovat ikimuistoisia. Jotta voitte leikkiä mielin määrin auringossa, on tärkeää suojata koko porukka auringolta.
 
Hatut ja kesätuulessa liihottelevat kimonot ovat ihania, mutta älä kuitenkaan unohda levittää iholle aurinkosuojatuotetta. Aurinkosuojavoiteella tai aurinkosuojasprayllä estät haitallisia UV-säteitä turmelemasta ihoa, ja voitte viihtyä ulkona vaikka koko päivän.
 
Piknikille kannattaa napata mukaan muutama eri aurinkovoide, jotta perheen jokaiselle iholle löytyy oikea suoja. Kosteuttava emulsiovoide antaa UV-suojan aikuisten kesäiholle. Sitä on helppo levittää koko vartalolle, ja se ei jätä ikäviä valkoisia jälkiä iholle. 
 
Kasvoille moni aikuinen käyttää mieluiten erityisesti kasvoja varten kehitettyä voidetta. Sillä saa iholle aurinkosuojan lisäksi tasaisen mattapinnan. Voiteen avulla voit viettää kesäpäivän kauniina, ilman huolia valkoisista jäljistä tai rasvaisesta tunteesta. 
Idéal Soleil Hydrating Sun milk -aurinkosuojavoide on korkean suojan antava kosteuttava aurinkosuojaemulsio vartalolle, SK 50. Vedenkestävä tuote sopii myös herkälle iholle. 27,50 € / 300 ml

Idéal Soleil Dry Touch on mattapinnan jättävä aurinkosuojavoide kasvoille, SK 30. Tuote imeytyy nopeasti jättäen ihon mattapintaiseksi. Soveltuu herkälle iholle. 21,90 € / 50 ml

Vichy Idéal Soleil Sun stick on tehokas aurinkosuojapuikko kasvojen herkästi palaville alueille, SK 50+. Tuote soveltuu hyvin aurinkosuojan lisäämiseen herkästi palaville alueille erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. 16,50 € / 9 g

Leikkivätkö lapsesi hiekassa?

Tiesitkö, että hiekassa leikkiminen voi hävittää aurinkosuojaa lapsesi iholta? Esimerkiksi hiekkalaatikon hiekka voi ohentaa ja irrottaa aurinkosuojatuotetta, kun hiekka tarttuu iholla olevaan kerrokseen ja hiertää sitä pois. Silloin aurinkosuojan teho heikentyy merkittävästi, ja lapsen iho altistuu auringolle. Valitse siis leikki-ikäiselle naperolle aurinkosuojaspray, joka on suunniteltu lasten iholle ja hylkii hiekkaa.

Anti-Sand-aurinkosuojasuihkeen koostumus on niin kevyt, että irtohiekka on helppo pyyhkiä pois lapsen iholta. Niin aikuisen on myös helppo suihkuttaa lapsen iholle uusi kerros suojaa tarpeen mukaan. Koska spray on valkoista, sen levittyminen tasaisesti ihoon on helppo varmistaa. 

Äiti, missä on mun uimarengas?

Kuumalla säällä kaikki lapset haluavat leikkiä vedessä. Pikkuväkeä ei meinaa saada ollenkaan ylös piha-altaasta. Kun hellettä ei vedessä polskiessaan huomaa, voi aurinko yllättää.

Pue vedessä leikkiville lapsille pitkähihaiset puserot ja hatut. Aurinkolaseilla estät pienten silmiä saamasta liikaa UV-säteilyä. Vedessä leikkivien lasten ihon suojaat kätevimmin suihkutettavalla aurinkosuojalla. Sen erittäin korkea suojakerroin ja vedenkestävyys huolehtivat lasten ihosta tehokkaasti.

5 vinkkiä lasten suojaamiseen auringolta

  • Järjestä lapsille leikkipaikka varjoon. Jos pihalla on katos tai aurinkovarjo, sen alle voi tehdä vaikka majan.
  • Pue lapset fiksusti. Valitse väljiä ja viileitä puuvillavaatteita, joissa on pitkät hihat ja lahkeet. Muista myös hattu!
  • Hanki lapselle aurinkolasit, jotak suojaavat silmiä UV-säteilyltä. Huomaa, että esimerkiksi vedessä leikkiessä heijastukset lisäävät silmien rasitusta.
  • Pidä vauvat ja pikkulapset kokonaan poissa auringosta ja huolehdi riittävästä juomisesta. 
  • On olemassa erilaisia aurinkosuojatuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin - vesileikeistä hiekassa möyrimiseen. Käytä kuitenkin aina lapsille tarkoitettua tuotetta ja mahdollisimman korkeaa suojakerrointa.

Idéal Soleil Anti-Sand on erittäin korkean suojan antava aurinkosuojasuihke lapsille, SK 50+. Tuotteen koostumus estää hiekkaa tarttumasta ihoon ja helpottaa irtohiekan pois pyyhkimistä. Suihkepullon ansiosta tuote on helppo levittää. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle. 26 € / 200 ml. Vichyllä on myös aikuisten iholle kehitetty voidemainen anti-sand-tuote.

Idéal Soleil Kids Spray on vedenkestävä aurinkosuojasuihke lapsille. Se antaa erittäin korkean suojan, SK 50+. Suihkepullon ansiosta tuotetta on kätevä ja nopea levittää lapsen iholle. Sopii herkälle iholle. 23,90 € / 200 ml

Mietitkö, mitkä ovat juuri sinun perheellesi sopivat aurinkosuojatuotteet? Tutustu Vichy Idéal Soleil -aurinkopyörään ja löydä neljä aurinkokategoriaa: aktiivinen aurinko, päivittäinen aurinko, ranta-aurinko ja lapset auringossa. Oikean aurinkosuojavoiteen löytäminen on nyt helpompaa kuin koskaan! Vichyn Ideal Soleil -aurinkosuojatuotteet huolehtivat perheestäsi samalla kun te nautitte kesästä. 

Vichy-tuotteita myyvät apteekit ja verkkoapteekit.

#vichysgotyourback

 

Jaa