Koe koko Suomen luonto Haltiassa ja voita upea elämys koko perheelle!

Kaupallinen yhteistyö: Suomen luontokeskus Haltia. Tiesitkö, että pääkaupunkiseudullakin voi ulkoilla upeassa kansallispuistossa ja tutustua koko Suomen upeaan luontoon? Tutustu Espoossa sijaitsevaan Suomen luontokeskus Haltiaan Nuuksion kansallispuiston kupeessa ja osallistu kilpailuun. Voit voittaa huikean elämyksen koko perheelle!

Nuuksion kansallispuistoon ja luontokeskus Haltiaan on matkaa Helsingin keskustasta vain 40 minuuttia! Haltiassa voit tutustua Suomen luontoa esitteleviin näyttelyihin ja lähteä retkeilemään merkityille reiteille Nuuksion kansallispuistoon. Kesällä Haltiassa vietetään mm. Luonnon päiviä.

Suomen luontoa esittelevän päänäyttelyn lisäksi Haltia ihastuttaa vaihtuvilla näyttelyillään. Näyttelyissä on panostettu elämyksellisyyteen ja koko perheen viihtyvyyteen. Voit esimerkiksi tutkia sitä, miten eläimet talvehtivat tai ryömiä ketunkoloon ja silittää nukkuvaa karhua.

Espoossa sijaitsevaan Haltiaan on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Luontokeskuksen pihasta lähtee merkittyjä reittejä Haltian lähiluontoon sekä yhdysreitti Nuuksion kansallispuistoon. Keskuksesta voi myös vuokrata välineitä retkeilyyn niin lapsille kuin aikuisille.

Retkelle voi ottaa mukaan omat eväät tai syödä villiyrtein maustettua lähiruokaa ravintola Haltiassa. Tänä kesänä Haltian lähiluonnossa voi myös yöpyä luonnossa, sillä Haltian viereen Nuuksion Pitkäjärven rannalle on ripustettu puiden välissä riippuvia Tentsile-telttoja.

 

Nyt voit voittaa luontoelämyksen Haltiassa koko perheelle. Katso alla oleva video ja vastaa kysymyksiin. Vastaajien kesken arvomme 4 hengen yöpymisen Tentsile-teltoissa Haltian vieressä. Palkinto sisältää yhden yön yöpymisen 2 hengen teltoissa, aamiaisen sekä ilmaisen tutustumisen Haltian näyttelyihin koko porukalle!

Palkinnon arvo on 400 euroa. Osallistua voit 16.6.-13.7. Arvomme voittajan 14.7. ja olemme häneen yhteydessä henkilökohtaisesti. Lisätietoa Haltiasta löydät myös osoitteesta https://www.haltia.com/fi/

PÄIVITETTY 14.7.: Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille! 

 
Jaa

Kommentit (1)

kokemisen arvoinen paikka!!