Helppo suklaakakku

Jaa
Hurmaava suklaakakku valmistuu superhelposti ilman vesihauteita. Tökkäät vain suklaapalat kakkutaikinaan ja kakun uuniin!
Mutakakkua muistuttava kostea ja ihanan sitkeä suklaakakku on varma menestys.
8 palaa
Ainesosat
  • 100 g voita
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 50 g tummaa suklaata
45 min
{
aktiivinen 15 min
passiivinen 30 min
Valmistusohje: 

1. Sulata voi. Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon lämmin voisula.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää ne taikinaan ja sekoita hellästi tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24 cm).

3. Paloittele suklaa sormenpään kokoisiksi paloiksi ja painele kakkutaikinaan.

4. Kypsennä suklaakakkua 150-asteisen uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Tajoile suklaakakku lämpimänä tai jäähtyneenä, makusi mukaan.

 

Arvioi: 
Average: 3 (4 votes)
Jaa