Täyteläiset juustokeksit ovat täydelliset suupalat niin alkumaljan kuin saunaoluen kanssa

Teksti: 
Jaa
Juustokeksit saavat makunsa parmesanista ja sinihomejuustosta.
Juustokeksit.
25 kpl
Ainesosat
  • 100 g parmesaania
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 75 g voita
  • 1 kananmuna
  • 50 g sinihomejuustoa
49 min
{
aktiivinen 25 min
passiivinen 24 min
Valmistusohje: 

1. Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi. Sekoita raasteeseen vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää huoneenlämpöinen voi ja kananmuna. Sekoita. Murustele lopuksi joukkoon homejuusto.

2. Nosta taikinasta teelusikalla kekoja leivinpaperin päälle kahdelle pellille. Jätä väleihin leviämisvaraa.

3. Kypsennä keksejä 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, tai kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.

4. Tarjoa juustokeksit pikkusuolaisena alkumaljan kanssa. Juustokeksit sopivat myös juustolautaselle tai naposteltaviksi.

Kun juustokeksit on tehty, leivo myös nämä

Suolaiset keksit

Siemennäkkäri

Muffinssipannukakut

Arvioi: 
Average: 4 (1 vote)
Jaa