Pääsiäismuffinssit

Jaa
Pääsiäismuffinssit maustetaan mämmillä ja kanelilla. Maku on mukavan maltainen.
Pääsiäismuffinssit.
28 kpl
Ainesosat
  • 4 keskikokoista porkkanaa
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl ruokasoodaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1 dl mämmiä
  • 1 ½ dl sulatettua margariinia
  • Päälle
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g appelsiinituorejuustoa
  • 1 ½ dl tomusokeria
35 min
{
aktiivinen 15 min
passiivinen 20 min
Valmistusohje: 

1. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

3. Sekoita taikinaan tulevat kuivat aineet keskenään.

4. Sekoita sokeri-kananmunavaahtoon porkkanaraaste, mämmi,kuivat aineet sekä sulatettu margariini.

5. Jaa muffinivuokiin ja paista keskitasolla 200 asteessa noin 15–20 minuuttia kypsiksi.

6. Sekoita päällyksen aineet pääsiäismuffinssien kypsyessä ja levitä kuorrutusta jäähtyneiden leivonnaisten päälle.

Suosittelemme myös näitä

Mämmimuffinit

Olgan farmin porkkanakakku

Olgan porkkanamuffinssit

 

Arvioi: 
No votes yet
Jaa