Fenkoli-kurkkusalaatti

Jaa
Ainesosat: 
2 fenkolia 1 kurkku 1 punasipuli 15 kivetöntä oliivia suolaa ja mustapippuria MARINADI 1 appelsiini 1 sitruunan mehu 10 basilikanlehteä 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje: 
1.Halkaise fenkolit pitkittäin ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi.Kuori ja kuutioi kurkku ja kuori ja hienonna punasipuli. 2.Raasta kulhoon appelsiinin kuorta ja purista joukkoon appelsiinin mehu.Lisää sitruunan mehu.Hienonna basilika ja lisää silppu kulhoon.Lisää öljy.Sekoita marinadi huolellisesti. 3.Sekoita kasvikset ja oliivit marinadin joukkoon.Mausta suolalla ja pippurilla. 4.Anna salaatin maustua 30 minuuttia jääkaapissa ennen tarjoilua. Vihanneksista tulee marinoituessa paljon nestettä,joten voit valuttaa siivilässä osan nesteestä pois ennen tarjoilua.
Kuva: Nico Backström KV 9/11
Arvioi: 
Jaa

Uusimmat jutut

Historian lukeminen on avartavaa. Tämä on kaikille teini-ikäisten vanhemmille:Ranskassa asiat olivat nimittäin 1800-luvulla hoidettu...

Vanhemmat vallassa

Asiaa monelta kannalta pohdittuani olen vihdoin tullut tulokseen. Suurin kipupiste yhteiskunnassamme on se, että jokainen helkutin myyjä kysyy...

Tärkeää pohdintaa
Katso lisää juttuja »