Konjakkiluumut

Huomasitko joulukampanjamme? Kaikista tilauksista 40 prosentin alennus.
Kätevästi lahjat puolisolle, kaverille tai vaikka anopille - miksei itsellesikin.
Tilaa lehtesi viimeistään 25.12. T: Kotivinkin toimitus

Jaa
1 dl sokeria 1 kanelitanko 4 dl vettä 1 ps (250 g) kuivattuja luumuja 1 dl konjakkia TARJOILUUN vaniljanmakuista tuorejuustoa pipareita
1. Mittaa kattilaan sokeri ja vesi ja laita kanelitanko joukkoon. Keitä, kunnes liemestä on haihtunut noin puolet.
2. Pane luumut kulhoon ja kaada kuuma liemi niiden päälle. Jäähdytä liemi ja luumut.
3. Kaada konjakki luumuseokseen. Peitä kulho hyvin ja nosta luumuseos jääkaappiin maustumaan seuraavaan päivään.
4. Jaa luumut liemineen tarjoiluastioihin. Notkista tuorejuusto ja pursota luumujen päälle. Aseta tuorejuuston päälle vielä piparit ja hieman piparimurua.
Tarjoa konjakkiluumuja ylijääneen, kylmän riisipuuron kanssa. Riisipuuro jalostuu näin juhlatarjottavaksi.
Jaa