Leipäjuustosalaatti

Jaa
Ainesosat: 
200 g leipäjuustoa 1 rasia (250 g) mansikoita 1 ruukku viinisuolaheinää 1 ruukku roomansalaattia 1 ruukku rucolaa 1 rkl öljyä 2 tl balsamiviinietikkaa 1 tl mustapippuria
Valmistusohje: 

1. Paloittele juustoleipä. Puolita mansikat.
2. Revi salaatit. Laita ne tarjoiluastian pohjalle.
3. Lisää juustopalat ja mansikat salaattiin. Pirskottele päälle öljyä ja balsamiviinietikkaa.
4. Rouhi päälle mustapippuria.
5. Tarjoile salaatti lisäkkeenä tai sellaisenaan väli- tai iltapalaksi.
Osta: leipäjuustoa, viinisuolaheinää, roomansalaattia, rucolaa, mansikoita
Arvioi: 
Jaa