Pinaattimunakas

Vielä ehdit saamaan Kotivinkin joulutunnelmaa kotiisi:
Suuressa joulunumerossa helppoja ja maukkaita reseptejä, kattausvinkkejä ja ideoita pukinkonttiin.
Tilaa lehti viimeistään 25.11.
 

Jaa
250 g tuoretta pinaattia (tai nokkosenversoja) 1 ½ dl suolapähkinöitä 2 tl öljyä 7-8 kananmunaa 1 dl vettä ½ tl suolaa

1. Huuhtele pinaatit vedessä ja hienonna niitä hieman. Murskaa suolapähkinät.
2. Paista pinaatteja hetki öljyssä paistinpannulla tai kasarissa.
3. Lisää pinaattien joukkoon suolapähkinäseos ja tarkista maku.
4. Vatkaa munat kevyesti. Lisää vesi munien joukkoon ja mausta seos suolalla.
5. Kaada munakasseos kevyesti öljytylle kuumalle paistinpannulle ja pienennä lämpöä. Sekoita muutama kerta puulastalla ja paista munakas kypsäksi. Lisää lopuksi täyte munakkaan päälle.
Osta: tuoretta pinaattia (tai nokkosenversoja), suolapähkinöitä, kananmunia
Jaa