Pinaattimunakas

Jaa
Ainesosat: 
250 g tuoretta pinaattia (tai nokkosenversoja) 1 ½ dl suolapähkinöitä 2 tl öljyä 7-8 kananmunaa 1 dl vettä ½ tl suolaa
Valmistusohje: 

1. Huuhtele pinaatit vedessä ja hienonna niitä hieman. Murskaa suolapähkinät.
2. Paista pinaatteja hetki öljyssä paistinpannulla tai kasarissa.
3. Lisää pinaattien joukkoon suolapähkinäseos ja tarkista maku.
4. Vatkaa munat kevyesti. Lisää vesi munien joukkoon ja mausta seos suolalla.
5. Kaada munakasseos kevyesti öljytylle kuumalle paistinpannulle ja pienennä lämpöä. Sekoita muutama kerta puulastalla ja paista munakas kypsäksi. Lisää lopuksi täyte munakkaan päälle.
Osta: tuoretta pinaattia (tai nokkosenversoja), suolapähkinöitä, kananmunia
Arvioi: 
Jaa

Uusimmat jutut

Historian lukeminen on avartavaa. Tämä on kaikille teini-ikäisten vanhemmille:Ranskassa asiat olivat nimittäin 1800-luvulla hoidettu...

Vanhemmat vallassa

Asiaa monelta kannalta pohdittuani olen vihdoin tullut tulokseen. Suurin kipupiste yhteiskunnassamme on se, että jokainen helkutin myyjä kysyy...

Tärkeää pohdintaa
Katso lisää juttuja »