Punajuuripatee

Jaa
500 g punajuuria vettä ja suolaa punajuurien keittämiseen ½ dl korppujauhoja ¼ dl perunajauhoja 3 luomukananmunaa ½ prk (100 g) ranskankermaa 1 tl piparjuuriraastetta ½–1 tl suolaa
1. Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Kuori ja paloittele punajuuret.
2. Lisää korppu- ja perunajauhot, kananmunat, ranskankerma ja piparjuuriraaste sekä suola punajuurien joukkoon. Soseuta aineet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
3. Voitele pikkuvuoat tai iso vuoka ja jaa seos vuokiin.
4. Kypsennä pateita vesihauteessa uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin tunti, tai kunnes ne ovat kiinteitä.
5. Tarjoa pateet vuoissaan ja koristele annokset kapriksilla.
Jaa

Ajankohtaista

Mulla on tänään synttärit. Täytän 28. Kiitos kiitos, mitäs tässä!...

Synttärisankari

Tänään edessäni häämöttää elämäni ehkä omituisin toimeksianto. Osallistun synnytyksiä käsittelevään paneelikeskusteluun Porin Suomi Areenassa....

Kummia toimeksiantoja

Kesä tuli, ihanaa. Huomasin edellispäivänä, kun ekan kerran olin kotona ja oli aikaa, että piha kutsui luokseen. Koko kevät ja alkukesä onkin...

Aah, kesä!
Katso lisää juttuja »