Punajuuripatee

Huomasitko joulukampanjamme? Kaikista tilauksista 40 prosentin alennus.
Kätevästi lahjat puolisolle, kaverille tai vaikka anopille - miksei itsellesikin.
Tilaa lehtesi viimeistään 25.12. T: Kotivinkin toimitus

Jaa
500 g punajuuria vettä ja suolaa punajuurien keittämiseen ½ dl korppujauhoja ¼ dl perunajauhoja 3 luomukananmunaa ½ prk (100 g) ranskankermaa 1 tl piparjuuriraastetta ½–1 tl suolaa
1. Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Kuori ja paloittele punajuuret.
2. Lisää korppu- ja perunajauhot, kananmunat, ranskankerma ja piparjuuriraaste sekä suola punajuurien joukkoon. Soseuta aineet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
3. Voitele pikkuvuoat tai iso vuoka ja jaa seos vuokiin.
4. Kypsennä pateita vesihauteessa uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin tunti, tai kunnes ne ovat kiinteitä.
5. Tarjoa pateet vuoissaan ja koristele annokset kapriksilla.
Jaa