Punajuuripatee

Jaa
Ainesosat: 
500 g punajuuria vettä ja suolaa punajuurien keittämiseen ½ dl korppujauhoja ¼ dl perunajauhoja 3 luomukananmunaa ½ prk (100 g) ranskankermaa 1 tl piparjuuriraastetta ½–1 tl suolaa
Valmistusohje: 
1. Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Kuori ja paloittele punajuuret.
2. Lisää korppu- ja perunajauhot, kananmunat, ranskankerma ja piparjuuriraaste sekä suola punajuurien joukkoon. Soseuta aineet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
3. Voitele pikkuvuoat tai iso vuoka ja jaa seos vuokiin.
4. Kypsennä pateita vesihauteessa uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin tunti, tai kunnes ne ovat kiinteitä.
5. Tarjoa pateet vuoissaan ja koristele annokset kapriksilla.
Arvioi: 
No votes yet
Jaa