Punajuuripatee

Jaa
Ainesosat: 
500 g punajuuria vettä ja suolaa punajuurien keittämiseen ½ dl korppujauhoja ¼ dl perunajauhoja 3 luomukananmunaa ½ prk (100 g) ranskankermaa 1 tl piparjuuriraastetta ½–1 tl suolaa
Valmistusohje: 
1. Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Kuori ja paloittele punajuuret.
2. Lisää korppu- ja perunajauhot, kananmunat, ranskankerma ja piparjuuriraaste sekä suola punajuurien joukkoon. Soseuta aineet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
3. Voitele pikkuvuoat tai iso vuoka ja jaa seos vuokiin.
4. Kypsennä pateita vesihauteessa uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin tunti, tai kunnes ne ovat kiinteitä.
5. Tarjoa pateet vuoissaan ja koristele annokset kapriksilla.
Arvioi: 
Jaa

Uusimmat jutut

Historian lukeminen on avartavaa. Tämä on kaikille teini-ikäisten vanhemmille:Ranskassa asiat olivat nimittäin 1800-luvulla hoidettu...

Vanhemmat vallassa

Asiaa monelta kannalta pohdittuani olen vihdoin tullut tulokseen. Suurin kipupiste yhteiskunnassamme on se, että jokainen helkutin myyjä kysyy...

Tärkeää pohdintaa
Katso lisää juttuja »