Punajuuripatee

Vielä ehdit saamaan Kotivinkin joulutunnelmaa kotiisi:
Suuressa joulunumerossa helppoja ja maukkaita reseptejä, kattausvinkkejä ja ideoita pukinkonttiin.
Tilaa lehti viimeistään 25.11.
 

Jaa
500 g punajuuria vettä ja suolaa punajuurien keittämiseen ½ dl korppujauhoja ¼ dl perunajauhoja 3 luomukananmunaa ½ prk (100 g) ranskankermaa 1 tl piparjuuriraastetta ½–1 tl suolaa
1. Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Kuori ja paloittele punajuuret.
2. Lisää korppu- ja perunajauhot, kananmunat, ranskankerma ja piparjuuriraaste sekä suola punajuurien joukkoon. Soseuta aineet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
3. Voitele pikkuvuoat tai iso vuoka ja jaa seos vuokiin.
4. Kypsennä pateita vesihauteessa uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin tunti, tai kunnes ne ovat kiinteitä.
5. Tarjoa pateet vuoissaan ja koristele annokset kapriksilla.
Jaa