Punakaalisalaatti

Jaa
200 g punakaalia 1 tl juustokuminaa ½ sitruunan mehu 1 rkl öljyä 1 rkl juoksevaa hunajaa
1. Suikaloi kaali ja nuiji kaalisuikaleita, jotta kaalin oma mehu irtoaa.
2. Jauha juustokuminan siemenet pieneksi. Sekoita keskenään sitruunan mehuun öljy, hunaja ja jauhettu juustokumina ja sekoita kastike kaalin joukkoon.
Jaa

Ajankohtaista

MInulla hajosi auto tässä kauheassa sateessa - no en tiedä johtuiko se siitä vai mistä mutta sähkölaitteet olivat kuitenkin ihan sekaisin eikä...

Pää poikki töihin

Eilen oli Turussa Taiteiden yö ja olin tietenkin siellä minäkin höpisemässä kirjoistani - Halkaisukirvesmiehestä ja Kunnon virkamies Virtasesta....

Ihanaa palautetta
Lehtikaalipasta

14.8.2014

Katso lisää juttuja »