Lämminsavulohi-ramenkeitto – 15 minuutissa lautasilla

Teksti: 
Jaa
Nopea ramenkeitto saa täyteläisen makunsa kalaliemestä ja misokeittoaineksista. Kaiken kruunaavat lehtikaali ja lämminsavulohi.
Ramenkeitto lämminsavulohen kera.
4 annosta
Ainesosat
  • 100 g lehtikaalia
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 l kalalientä (1 l vettä + 2 kalaliemi-fondikuutiota)
  • 2 ps (à 18 g) misokeittoaineksia (esim. Saitaku)
  • 2 rkl soijaa
  • 100 g ramennuudeleita
  • 150 g pakastesoijapapuja
  • 400 g savulohta tai loimulohta
  • 1 rkl seesaminsiemenöljyä
  • 1 dl hienonnettua korianteria
15 min
Valmistusohje: 

1. Pese ja suikaloi lehtikaali. Kuori ja viipaloi punasipuli.

2. Kuumenna kalaliemi kattilassa. Lisää misokeittoainekset, soija, ramennuudelit ja soijapavut. Kiehauta ramenkeitto ja keitä 5 minuuttia. Mausta soijalla.

3. Nosta keittokulhoihin lehtikaalia ja punasipulia. Kaada päälle keittoa. Nostele päälle savukalaa. Valuta päälle seesaminsiemenöljyä. Viimeistele ramenkeitto hienonnetulla korianterilla.

Suosittelemme myös näitä

Pho-keitto

Miso-nuudelikeitto

Tom kha gai -broilerikeitto

 

Arvioi: 
No votes yet
Jaa