Marenki-sitruunarahka

Teksti: 
Jaa
Uskomattoman helppo sitruunarahka valmistuu kymmenessä minuutissa. Loistava jälkkäri!
Marenki-sitruunarahka.
4 annosta
Ainesosat
  • 2 dl vispikermaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • ½ dl sitruunan mehua
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Sitruunarahkan koristeeksi
  • 50 g marenkeja
  • raastettua sitruunan kuorta
10 min
Valmistusohje: 

1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon maitorahka. Mausta raastetulla sitruunankuorella, sitruunamehulla ja vaniljasokerilla.

2. Murustele marenki ja raasta hieman sitruunan kuorta. Lisää sitruunarahkaa ja marenkia tarjoiluastioihin kaksi kerrosta. Koristele marenki-sitruunarahka sitruunankuorilla.

3. Voit valmistaa sitruunarahkan jo aikaisemmin, mutta kokoa jälkiruoka-annokset vasta juuri ennen tarjoilua.

Suosittelemme myös näitä

Tyrni-mascarponevaahto

Mango-kookosrahka

Pikapasha

Arvioi: 
No votes yet
Jaa