Minestronekeitto palvikinkulla

Jaa
Minestronekeitto on nopeasti valmistuva herkullinen arkiruoka. Voit myös muokata reseptiä ja käyttää niitä kasviksia, joita kotoasi sattuu löytymään.
Minestronekeitto.
4 annosta
Ainesosat
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 porkkanaa
  • 2 varsisellerinvartta
  • 200 g savoijinkaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 7 dl vettä
  • 1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 150 g palvikinkkua suikaleina
  • 1 dl (tummaa) rakettispagettia
  • 1 tl yrttimaustesekoitusta (esim. Välimeren, Provencen tai pizzamausteseosta)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • ½ dl tuoretta basilikaa suikaloituna
20 min
{
aktiivinen 10 min
passiivinen 10 min
Valmistusohje: 

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkanat ja paloittele ne. Viipaloi selleri ja hienonna kaali.

2. Kuumenna öljy isohkossa kattilassa. Kuullota sipulit, porkkanat, varsisellerit ja kaali.

3. Kaada kattilaan vesi, tomaattimurska ja fondi. Suikaloi kinkku.Lisää spagetti, kinkku, yrttisekoitus, suola ja mustapippuri.

4. Keitä minestronekeittoa kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes spagetti on kypsää. Suikaloi lopuksi minestronekeittoon basilikaa.

Suosittelemme myös näitä

Arvioi: 
No votes yet
Jaa