Mustaherukka-pannacotta – täyteläistä ja sopivan kirpeää

Jaa
Raikas mustaherukka-pannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
Mustaherukka-pannacotta.
4 annosta
Ainesosat
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 dl kreikkalaista maustamatonta jogurttia
  • 1 dl vähäsokerista mustaherukkamehua
  • 1 dl Hyytelösokeri multia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Koristeluun
  • marjoja
2 t 5 min
{
aktiivinen 5 min
passiivinen 2 t
Valmistusohje: 

1. Yhdistä kattilassa ranskankerma, jogurtti, mustaherukkamehu, hyytelösokeri ja vaniljasokeri.

2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia koko ajan sekoittaen.

3. Kaada mustaherukka-pannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.

Kurkkaa myös nämä

Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella

Kirnupiimä-pannacotta ja chilillä maustettua ananasta

Puolukkajäädyke ja valkosuklaakinuski

Arvioi: 
No votes yet
Jaa