Mustapapu-pinaattisalaatti

Teksti: 
Kuvat: 
Jaa
Mustapapu-pinaattisalaatti saa kivaa hapokkuutta jogurttikastikkeesta. Sekoita kastike ronskisti joukkoon, niin mustapapu-pinaattisalaatti maustuu hyvin!
Mustapapu-pinaattisalaatti maistuu esimerkiksi grilliruoan kanssa.
4 annosta
Ainesosat
  • 70–100 g babypinaattia
  • 1 keräsalaatti
  • 1 lehtikaalisalaattiruukku
  • 1 prk mustapapuja (280 g)
  • Kastike
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1 tl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl hienonnettua basilikaa
15 min
Valmistusohje: 
1. Huuhtele pinaatinlehdet, keräsalaatti ja lehtikaali ja pyöräytä kuivaksi salaattilingossa tai taputtele kuivaksi keittiöpyyhkeen välissä. Sekoita salaatin- ja pinaatinlehdet kulhossa. Huuhtele mustapavut siivilässä ja lisää pinaattisalaattiin.
2. Sekoita jogurtti, sitruunan mehu, sokeri, suola, murskattu valkosipulinkynsi ja hienonnettu basilika kulhossa. Maista ja mausta, halutessasi lisää sokeria ja suolaa. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Tarjoa mustapapu-pinaattisalaatti heti.
 
Arvioi: 
No votes yet
Jaa