Paahda bataattiranskikset uunissa. Nämä herkut kuuluu syödä sormin!

Jaa
Bataattiranskikset valmistuvat superhelposti uunissa.Tarjoile katukojujen tyyliin rennoista annosmukeista.
Bataattiranskikset.
6 annosta
Ainesosat
  • 3 isoa bataattia
  • n. 2 rkl oliiviöljyä
  • n. 1 tl (sormi)suolaa
  • 1 ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
40 min
{
aktiivinen 5 min
passiivinen 35 min
Valmistusohje: 

1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

2. Pese bataatit ja kuori ne halutessasi. Leikkaa ne noin 1 cm:n paksuiksi suikaleiksi. Levitä bataattiranskikset laakeaan vuokaan tai uunipellille. Valuta päälle öljyä. Ripottele pinnalle suola ja pippuri.

3. Kypsennä bataattiranskikset uunin keskiosassa 25 minuuttia, kunnes bataatit ovat kauniin kullanruskeita.

4. Laita bataattiranskikset annoskulhoihin tai tarjoiluvadille. Silppua korianteri ja ripottele bataateille. Tarjoa heti.

Suosittelemme myös näitä

Bataatti-kikhernecurry

Bataattirieskat ja munavoi

Juurespiirakka ja pähkinäinen piirakkataikina

 

Arvioi: 
Average: 5 (1 vote)
Jaa