Pasta al pomodoro - se pikkuisen parempi tomaattipasta

Jaa
Tee vaihteeksi tuttu tomaattipasta kirsikkatomaateista. Lisää oliiveja, kapriksia ja ripaus chiliä, niin arkiruoka tuntuu ylelliseltä.
4 annosta
Ainesosat
  • 500 g terttukirsikkatomaatteja
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 sipulia
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl kivettömiä oliiveja
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 4 rkl silputtua persiljaa
  • (suolaa)
  • rouhittua mustapippuria
  • 400 g spagettia
25 min
{
aktiivinen 10 min
passiivinen 15 min
Valmistusohje: 

1. Riivi tomaatit varsista ja halkaise ne. Kuori ja silppua valkosipuli sekä sipulit.

2. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä ruskista. Lisää tomaatit, oliivit, kaprikset, chili ja puolet persiljasta. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.

4. Sekoita hiukan pastan keitinvettä tomaattiseokseen, jos se tuntuu liian sakealta. Maista tomaattiseosta ja lisää suolaa tarvittaessa.

5. Valuta pasta ja sekoita tomaattiseoksen joukkoon. Rouhaise päälle pippuria ja ripottele loput persiljasta päälle. Nosta tarjolle.

Arvioi: 
Average: 4 (1 vote)
Jaa