Raasta kesäkurpitsaa lettutaikinaan. Lopputulos on herkullinen!

Teksti: 
Jaa
Kesäkurpitsaletut maistuvat vaikka väli- tai iltapalana banaanista ja vadelmista sotketun pikahillon kera.
Kesäkurpitsaletut.
4 annosta
Ainesosat
  • 1 ½ dl kesäkurpitsaa raastettuna
  • 2 munaa
  • 5 dl kevytmaitoa
  • 2 dl ohrajauhoja
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 1 ½ tl kardemummaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl juoksevaa margariinia + margariinia paistamiseen
  • Pikahillo
  • 1 banaani
  • 2 dl vadelmia
  • Lisäksi
  • vaahterasiirappia
20 min
Valmistusohje: 

1. Raasta kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi kulhoon. Lisää joukkoon munat ja sekoita niin, että munien rakenne rikkoontuu. Lisää loput aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.

2. Muussaa banaani ja vadelmat hilloksi kesäkurpitsaletuille.

3. Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä lettuja. Tarjoa kesäkurpitsaletut banaani-vadelmapikahillon ja vaahterasiirapin kanssa. 4 pyöreää ruisleipää (esim. Reissumies).

Kun kesäkurpitsaletut on syöty, tee myös nämä

Porkkanaletut

Ihanat kookos-banaaniletut

Amerikkalaiset pannukakut ja omena-pähkinäpaistos

Arvioi: 
Average: 2 (2 votes)
Jaa