Rapeat kukkakaaliwingsit on helppo tehdä uunissa

Teksti: 
Kuvat: 
Jaa
Tee kanansiipien sijaan kukkakaaliwingsit. Ihanan rapeat suupalat katoavat lautaselta hetkessä!
Kukkakaaliwingsit. Vinkki! Panko on japanilaistyyppinen rapea korppujauho. Kaupasta sen löytää aasialaisten elintarvikkeiden hyllystä. Jos haluat tehdä wingsejä vaikka illanistujaisiin isommalle porukalle, triplaa resepti.
4 annosta
Ainesosat
  • 1 keskikokoinen kukkakaali
  • Kukkakaaliwingsien leivitys
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • 1 ½ dl pankojauhoja (esim. Yutaka)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl currya
  • Kukkakaaliwingsien päälle
  • 2 rkl öljyä
  • Jogurttikastike wingseille
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • ½ kurkku raastettuna
  • ½ tl suolaa
  • 1–2 rkl tuoretta minttua silputtuna
20 min
Valmistusohje: 

1. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi.

2. Pyörittele kukinnot ensin vehnäjauhoissa, sitten rikki vatkatuissa munissa ja lopuksi pankojauhojen sekä mausteiden seoksessa.

3. Nosta kukkakaaliwingsit leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle öljy.

4. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes kukkakaalit saavat väriä ja ovat rapeita.

5. Sekoita kastike jogurtista, valutetusta kurkkuraasteesta ja mausteista. Tarjoa kukkakaaliwingsit kastikkeen ja salaatin kera.

Kun kukkakaaliwingsit on tehty, kokeile myös näitä

Paremmat kalapuikot

Sitruunainen kukkakaalipasta

Kukkakaalikuskus

Arvioi: 
Average: 3.7 (3 votes)
Jaa