Suloisenkirpeä tyrnivispipuuro

Teksti: 
Jaa
Tyrnivispipuuro kruunataan kinuskisilmällä.
Tyrnivispipuuro.
4 annosta
Ainesosat
  • 7 dl vettä
  • 3 dl sokeroimatonta tyrnimehua
  • 1 ½ dl tummia mannasuurimoita (esim. Nalle)
  • 1 ½ dl sokeria
  • ripaus suolaa
  • Lisäksi
  • kinuskikastiketta
  • maitoa
1 t 15 min
{
aktiivinen 15 min
passiivinen 1 t
Valmistusohje: 

1. Mittaa kattilaan vesi ja tyrnimehu. Kuumenna kiehuvaksi. Vispilöi joukkoon mannasuurimot. Keitä hiljalleen noin 8–10 minuuttia välillä sekoittaen.

2. Mausta puuro sokerilla ja ripauksella suolaa. Anna puuron jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

3. Vatkaa jäähtynyt tyrnivispipuuro kuohkeaksi ja tarjoa kinuskisilmän kera.

Kun tyrnivispipuuro on keitelty, kurkkaa myös nämä

Nopea mansikkavispipuuro

Spelttimannapuuro ja karamellisoidut päärynät

Marenki-sitruunarahka

Arvioi: 
No votes yet
Jaa