Todellinen klassikko: pasta carbonara

Teksti: 
Kuvat: 
Jaa
Klassinen pasta carbonara on simppeli tehdä ja ah, aina niin hyvää.
Valmis pasta carbonara saa väriä persiljasta.
4 annosta
Ainesosat
  • 220 g pekonia
  • 3 kananmunaa
  • 3/4 dl kermaa
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • Pasta carbonaran tarjoiluun
  • mustapippuria myllystä
  • persiljaa
15 min
Valmistusohje: 
1. Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla.
 
2. Sekoita keskenään kananmunat, kerma, parmesaaniraaste, suola ja pippuri.
 
3. Keitä spagetti reilusti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. 
 
4. Valuta spagetti lävikössä, kaada se takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon pekonit sekä kananmuna-kermaseos.
 
5. Pyöräytä pasta ympäri, rouhi päälle mustapippuria ja tarjoile heti. Koristele pasta carbonara halutessasi tuoreella persiljalla.
 
Arvioi: 
No votes yet
Jaa