Teemat

Tutustu Kotivinkin teemasivuihin. Kurkkaa parhaat askarteluohjeet, sisustusideat ja siivousvinkit. Hääopas ja lemmikki-teemoista löydät ihanat kuvat ja näppärät neuvot. Hyödynnä helpot ohjeet ja tee itse!

Hyvä olo

Hyvä olo -osiosta löydät terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä juttujamme, joiden pohjaksi on haastateltu alan asiantuntijoita. Mukana on myös ihmisten koskettavia tarinoita.

Perhe ja parisuhde

Osio tarjoaa parisuhde- ja lastenkasvatusvinkkejä sekä tarinoita erilaisista ihmissuhteista ja perhearjesta. Jutuissa elämästään ja arjestaan kertovat sekä aivan tavalliset suomalaiset että julkisuudesta tutut ihmiset.

Pyykinpesu

Kerromme, miten vaikeiden tahrojen poisto sujuu ja miten erilaiset materiaalit kannattaa pestä.

Ruoka

Ruoka-osiosta löydät parhaat reseptit niin arjen nopeisiin kokkaushetkiin kuin viikonlopun rauhassa poriseviin herkkuihin. Ohjeillamme loihdit myös juhlatarjoilut, jotka jäävät mieleen. Reseptimme ovat ruokatoimittajien tekemiä ja huolella testaamia. Tarjoamme reseptit niin nyhtöpossun kaltaisiin trendiherkkuihin kuin ihaniin klassikoihin, kuten makaronilaatikkoon ja pinaattilettuihin. Löydä omat suosikkisi ja kokkaa!

Leivonta

Leivonta-osiosta löydät reseptit niin arjen helppoihin leivonnaisiin kuin elämäsi tärkeimpiin juhliin. Klikkaa siis esiin kakut, leivät, pullat, pikkuleivät, kääretortut, voileipäkakut ja lasten leivonnaiset sekä makeat ja suolaiset piirakat. Reseptimme ovat ruokatoimittajien tekemiä ja huolella testaamia. Löydä omat suosikkisi ja leivo!

Askartelu

Helpot askarteluohjeet sopivat sekä aloittelijalle että pidempään harrastaneelle. Katso ohjeet ja kuvat ja tee itse kivat lahjat ystävälle tai omaan kotiin.

Käsityöt

Helpot ja nopeat käsityöohjeet innostavat kokeilemaan. Tee itse uutta kotiin, pihalle, vaatekaappiin tai lahjaksi läheisille. Kurkkaa Kotivinkin parhaat ideat!

Lemmikki

Koirat, kissat ja muut lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä. Katso parhaat hoitovinkit ja tarvikeuutuudet sivuiltamme!

Pääsiäisaskartelu

Pääsiäinen ja askartelu kuuluvat yhteen. Pääsiäismunat, puput ja tiput koristavat kodin kauniisti. Katso helpot pääsiäisohjeet ja tee itse!

Pääsiäisruoka

Pääsiäisruokasivuiltamme löydät reseptit perinteisiin ja moderneihin pääsiäisruokiin ja herkullisiin jälkiruokiin. Helpoilla ohjeilla onnistut varmasti!

Puutarha

Puutarha-osiomme tarjoaa ajankohtaiset ideat ja hyödylliset vinkit pihalle ja puutarhaan sekä kodin viherkasvien hoitoon. Katso, miten valkosipulit kasvatetaan, perennat huolletaan, vesiaihe perustetaan, stevia istutetaan, pelargoneja hoidetaan ja mitkä tulppaanit ovat kauneimpia.

Häät

Hääoppaastamme löydät käytännölliset vinkit ja neuvot juhlien järjestämiseen. Tee itse kutsukortit, hääkarkit ja pöytäkoristeet. Katso helpot ohjeet ja onnistu!

Kodin siivous

Katso uudet ideat ja käytännölliset vinkit kodin siivoukseen. Kotivinkin ohjeilla siivoat kodin tilat ja tavarat sekä huollat pintamateriaalit ja tekstiilit.

Sisustusideat

Täältä löydät parhaat sisustusideat. Voit selata kuvia kauniista kodeista ja lukea asukkaiden vinkkejä tai kurkata sisustustoimittajien ideat, miten tehdään toimiva eteinen, kaunis kylpyhuone, upea keittiö, mustavalkoinen sisustus, kutsuva lukunurkkaus tai hauska lastenhuone. Inspiroidu ja nappaa parhaat sisustusvinkit!

Joululeivonnaiset

Katso herkulliset joululeivonnaisten ja maistuvien ruokalahjojen reseptit sivuiltamme. Joulutortut, piparit ja kakut kuuluvat jouluun!

Jouluruoka

Jouluruokasivuiltamme löydät reseptit perinteisiin ja moderneihin jouluruokiin ja herkullisiin jälkiruokiin. Helpoilla ohjeilla onnistut varmasti!

Joulusisustus

Joulusisustukseen kuuluvat joulukuusi ja perinteiset joulukoristeet. Muista myös tekstiilit, kukat, valosarjat ja astiat. Katso kuvat tunnelmallisista joulukodeista ja virittäydy juhlatunnelmaan!

Tee itse jouluksi

Joulun tee itse -osiosta löydät ideoita ja vinkkejä, miten teet joulukortit, joulukuusenkoristeet, joulukalenterit, joulupallot ja joulukranssit. Tutustu helppoihin ohjeisiin ja tee itse silmäniloa jouluksi!

Joulukattaus

Valitse joulukattauksen tyyli ja nappaa vinkit käyttöösi! Kata ruokapöytään joulutunnelmaa liinoilla, astioilla, kynttilöillä ja kukkasilla. 

Joululahjaideat

Mitä joululahjaksi lapselle tai ystävälle? Entä millainen joululahja vaimolle? Kurkkaa Kotivinkin kivat joululahjaideat!