Vaahtokarkkipalat

Jaa
Ainesosat: 

150 g kaurakeksejä
100 g sulatettua voita tai juoksevaa margariinia
1 dl kaurahiutaleita
150 g vaahtokarkkeja
½ dl maitoa
150 g valkoista suklaata

Valmistusohje: 

1. Jauha keksit muovipussissa kaulimen avulla pieniksi. Lisää rasvan joukkoon keksimuru ja kaurahiutaleet. Vuoraa neliönmallinen vuoka leivinpaperilla ja taputtele keksiseos pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin.

2. Suikaloi saksilla vaahtokarkit pikkupaloiksi, laita palat vuokaan ja lisää maito karkkeihin. Kääntele vaahtokarkkeja, kunnes ne alkavat tarttua toisiinsa. Levitä seos vuokaan pohjan päälle.

3. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja kaada vaahtokarkkien päälle. Anna suklaan kovettua noin tunnin ajan.

4. Leikkaa levy ohuella, terävällä veitsellä neliöiksi.

Arvioi: 
Average: 5 (1 vote)
Jaa